Dodge Ram lease: nieuw en occasion! - Selles Auto’s - Selles auto's

Dodge Ram lease

Een Dodge Ram leasen? Daarvoor is Selles Auto's nabij Zwolle hét adres! Wij zijn één van de weinige gespecialiseerde Dodge Ram-dealers in Nederland, zowel nieuw als tweedehands Dodge rams. Naast Dodge Rams vindt u bij ons ook andere 4x4 auto’s, voor particulier maar zeker ook professioneel gebruik. Dodge Ram lease is voor ondernemers namelijk interessant, vanwege de grote laadruimte van deze stoere Amerikaanse terreinwagen.

Een populaire bedrijfswagen

Als we het hebben over Dodge Ram lease voor bedrijven, dan onderscheiden we in de basis twee leasevormen: operational lease en financial lease. In het laatste geval wordt u economisch eigenaar van de auto, maar betaalt u deze in maandelijkse termijnen. Daarmee hoeft u geen grote greep uit uw liquide middelen te doen. Kiest u voor operational lease, de populairste professionele leasevorm, dan blijven wij eigenaar van de auto en nemen we alle bijkomende kosten, zoals belasting, verzekering en onderhoud voor onze rekening. U weet dan precies wat u maandelijks kwijt bent aan uw Dodge Ram bedrijfsauto.

Over de Dodge Ram

De Dodge Ram is een SUV van Amerikaanse makelij. Officieel wordt de auto sinds 2011 verkocht onder de merknaam Ram Trucks, maar hij wordt nog steeds gelinkt aan de oorspronkelijke fabrikant Dodge. Inmiddels is alweer de vierde generatie op de markt, waarvan de Dodge Ram 1500 de populairste variant is. Sterker nog: in Nederland is dit de meest verkochte pick-up. De eerste Dodge Ram verscheen reeds in 1980. Deze Amerikaanse terreinwagens hebben een hoop laadruimte, maar kunnen evenwel uitgerust worden met een achterbank. Zo kun je passagiers vervoeren als in een ‘gewone’ personenauto én heb je de laadruimte van een bestelbus. De optimale combinatie voor een ondernemer! En, niet geheel onbelangrijk: je kunt met deze auto’s op een grijs kenteken rijden. Dat scheelt behoorlijk in de kosten!

Dodge Ram lease

Dodge Ram grijs kenteken lease

Een grijs kenteken is mogelijk voor ondernemers en levert diverse financiële voordelen op. Zo zijn auto’s op grijs kenteken vaak goedkoper in de aanschaf, betaalt men minder BPM en ligt met name ook de wegenbelasting aanzienlijk lager. Kiest u ervoor een Dodge Ram op grijs kenteken te leasen, dan worden deze prijsvoordelen vanzelfsprekend doorberekend in uw maandbedrag.

Dodge Ram 1500 lease

Zoals gezegd is de Dodge Ram 1500 van de huidige generatie Rams de populairste wagen. Wij hebben deze wagen zowel nieuw als tweedehands op voorraad. Bovendien heeft u de keuze uit LPG, benzine of diesel. Het aanbod wisselt regelmatig, dus neem gerust contact op om te vragen naar het meest actuele Dodge Ram lease-aanbod.

Interesse? Kom gerust eens langs!

Heeft u interesse om een Dodge Ram te leasen bij ons? Of toch interesse om een Dodge Ram te kopen? U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom om eens langs te komen. Heeft u een specifieke wagen gezien op de site? Neem dan vooraf even contact op om te informeren naar de beschikbaarheid, om teleurstellingen te voorkomen. U kunt ons bereiken via 038-2055694. Graag tot gauw bij Selles Auto’s: dé specialist in Dodge Ram lease en verkoop!