Dodge Ram, Ssangyong en Isuzu Autumn sale - Selles auto's

In het najaar geven wij hoge kortingen op onze nieuwe voorraad Dodge Ram, Isuzu D-max en Ssangyong Rexton. Deze nieuwe auto's zijn direct beschikbaar en u hoeft niet lang te wachten. Bent u zoek naar een nieuwe betrouwbare bedrijfsauto op grijs kenteken waarmee u 5 personen kunt vervoeren dan is de Dodge Ram of Isuzu D-max wellicht voor u. Ook de Ssangyong Rexton die 3500 kg max trekken staat zijn mannetje en is ook leverbaar op grijs kenteken. 

Dodge Ram

 

De Dodge Ram met zijn machtige 5.7 V8 Hemi voeren wij uit met een hoogwaardige LPG-G3 installatie waarmee u probleemloos vele kilometers zal verslinden. Door het grijze kenteken kunt u 5 persoenen tegen het lage zakelijke wegenbelasting tarief. Leverbaar in Sport, Laramie, Longhorn en Limited uitvoering en allemaal even luxe uitgevoerd.   

 

Isuzu D-max

 

Ook de Isuzu D-max is leverbaar als grijs kenteken met 5 zitplaatsen en kan moeiteloos 3500 kg trekken. Uitgevoerd met automaat of handgeschakelde versnellingsbak en verschillende luxe niveaus. Leverbaar uit voorraad dus geen lange levertijden. 

 

Ssangyong Rexton

 

Een luxe werkpaard voor de paardentrailer of ander aanhanger van 3500 kg. Door onze jarenlange ervaring in Ssangyong kunnen wij u uitstekend van dienst zijn in het begeleiden van uw nieuwe Ssangyong

 

Voorraad korting

 

Op onze huidige voorraad Dodge Ram, Isuzu en Ssangyong geven wij hoge kortingen, kom gerust langs tijdens onze Autumn Sale voor een proefrit of vrijblijvende offerte. Uw huidige auto kunnen wij eventueel inruilen. 

 

Maak snel een afspraak voor een proefrit en bel 038-3446161 keuze 3