Isuzu op de BedrijfsautoRAI - Selles Auto's - Selles auto's

isuzu-d-max-rai

Isuzu pakt als enige echte pick-up specialist uit met uitgebreid gamma D-Max modellen, waaronder de verlengde D-max XL. Uiteraard zijn alle modellen BPM-vrij leverbaar.

Isuzu Benelux, de officiële importeur van het Japanse merk in onder meer de Benelux, presenteert op de BedrijfsautoRAI 2015 een uitgebreid gamma van de robuuste D-Max.

Isuzu is het enige merk dat zich met recht dè pick-up specialist mag noemen. Van de D-Max zijn wereldwijd ruim twee miljoen exemplaren verkocht en Isuzu heeft in totaal al ruim 23 miljoen dieselmotoren geproduceerd. De nieuwe Isuzu D-Max, die pas in 2013 zijn Nederlandse première beleefde, is ontwikkeld om tegemoet te kunnen komen aan de uiteenlopende eisen van alle potentiële klanten. De D-Max is dan ook zowel een zeer robuust werkpaard als een bijzonder comfortabele reisgenoot.

3,5 ton trekgewicht voor alle 4x4-versies

Professionele gebruikers zullen het laadvermogen van 1.000 kg en het uitzonderlijk grote trekvermogen van de Isuzu D-Max ten volle appreciëren. Daar waar zijn directe concurrenten slechts in bepaalde varianten een hoog trekvermogen aanbieden, is er voor de D-Max geen enkele beperking of voorwaarde opgelegd. Elke Isuzu D-Max 4x4, ongeacht het uitrustingsniveau, ongeacht het type versnellingsbak en ongeacht of het nu een Single-Cab, Extended Cab, Double Cab of XL betreft, heeft een indrukwekkend (geremd) trekgewicht van maar liefst 3,5 ton. Dat is het maximale voor een rijbewijs BE. Dit wordt mogelijk gemaakt door het oersterke ladderchassis en de krachtige dieselmotor van de D-Max.

Elke D-Max is uitgerust met een 2,5-liter twin-turbo dieselmotor met een vermogen en koppel van respectievelijk 120 kW/163 pk en 400 Newtonmeter. Het gemiddelde brandstofverbruik is 7,4 l/100 km; een zuinigheidsrecord onder de pick-ups. Hetgeen onlangs nog eens werd onderstreept door met een Isuzu D-Max op één tank van Bangkok naar Singapore te rijden.

5 jaar garantie

Betrouwbaarheid is een belangrijke belofte van Isuzu en elke D-Max eigenaar geniet dan ook 5 jaar garantie op de aandrijflijn, tot 150.000 km.