Ssangyong Actyon Sports

Met zijn elegante frontpartij, sculpturale bumper en markante motorkaplijnen is de nieuwe Actyon Sports een fraaie speler op de Pick-up markt. De laadbak is mooi geïntegreerd in het geheel, de klep opent in een handomdraai en is hierdoor gemakkelijk te benaderen.

E-XDI200 ACTIVE DIESEL

De 2.0-liter viercilinderdiesel van 155 pk biedt de beste verhouding vermogen-verbruik in zijn segment. Het koppel van 360 Nm staat al vanaf 1.500 o/m ter beschikking, zodat de prestaties op elk type weg en terrein gegarandeerd zijn.

MANUELE ZESVERSNELLINGSBAK

Met zijn ideale spreiding haalt deze het beste uit de moderne e-XDi Active Diesel-motor. Schakelen is een waar genot dankzij de soepel aanvoelende versnellingspook met duidelijke schakelwegen. Dankzij het overvloedige motorkoppel kunt u ook op gewestwegen moeiteloos opschakelen tot de zesde versnelling en aldus brandstof besparen

ZESTRAPSAUTOMAAT

Voor een maximum aan rijcomfort kist u de zestraps automaat. Dankzij zijn intelligente sturing kiest hij steeds de juiste verhouding en reageert hij alert op de input van de bestuurder. Met de pulstoetsen op het stuurwiel of de selectiehendel op de middentunnel kun je bovendien zelf op- en terugschakelen.

Grijs kenteken

De Actyon Sports kan als bedrijfswagen worden geleverd, hierdoor profiteert u van het lage zakelijke wegenbelasting tarief. De Actyon sports bied dan plaats voor 2 personen, de achterbank maakt plaats voor een afgesloten laadruimte waarin u uw spullen veilig en droog kunt vervoeren.

In het kort:

  • E-XDI200 ACTIVE DIESEL
  • 155 PK / 360 N/m
  • Rondom schroefveren
  • Leverbaar in 4x4 of 4x2
  • 2300 kg trekkracht
  • Bedrijfswagen, grijs kenteken

 

Kom de Ssangyong Actyon Sports bekijken in onze showroom. Wij maken eventueel vrijblijvend een offerte voor u.


Onze actuele voorraad Ssangyong Actyon Sports

Op dit moment hebben wij geen Ssangyong Actyon Sports op voorraad. Houd onze website in de gaten voor nieuwe voorraad!

Ssangyong Actyon Sports galerij