Ssangyong Tivoli

Selles autos Kamperzeedijk biedt u vol trots de geheel nieuwe Ssangyong Tivoli aan. De Crossover biedt veel ruimte, heeft een mooie hoge instap en is leverbaar vanaf 21.950 euro. Tevens is een automaat leverbaar vanaf 25.950 euro. Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om de Ssangyong Tivoli bij ons in de showroom te komen bekijken.

Maak kennis met deze nieuwe Crossover

Een intelligente Crossover die op veiligheidsvlak en qua rijdynamiek zijn gelijke niet kent in zijn klasse – en waarvan het markante design mensen met een actieve levensstijl zeker niet onberoerd laat: dat is de Tivoli. De krachtige en resoluut moderne lijnen zijn geïnspireerd door hedendaagse stadsarchitectuur en de vloeiende beweging die je enkel in de natuur vindt.

Voorkant

Zijn sterke en doelbewuste blik, waarvoor de ontwerpers inspiratie vonden bij de vleugels van vogels, straalt een bijzondere kracht uit. Die indruk wordt nog versterkt door zijn dynamische luchthapper, terwijl de breed uitwaaierende motorkap het geheel visueel verzacht.

Achterkant

De achterbumper vormt een sterke basis voor de brede kofferklep en biedt in het midden plaats aan het mistachterlicht. De heldere LED-achterlichten maken het plaatje compleet.

Interieur

Het riante interieur van de compacte Tivoli ademt de moderniteit uit van een luxueuze, stijlvolle leefruimte. Door zijn specifieke ontwerp biedt het de bestuurder en de passagiers vlot toegang tot hun draagbare toestellen, terwijl de vormgeving, de functionaliteit en het gebruiksgemak hoge toppen scheren.


Onze actuele voorraad Ssangyong Tivoli

Op dit moment hebben wij geen Ssangyong Tivoli op voorraad. Houd onze website in de gaten voor nieuwe voorraad!

Ssangyong Tivoli Galerij