Dodge Ram 1500 te koop

Dodge Ram 1500 2017

Dodge ram 1500 te koop

Pick-up Center Selles levert al sinds jaren de Dodge Ram 1500. Het huidige model zit vol met luxe en comfort en door de moderne ophanging rijdt de Dodge als een luxe wagen. De Dodge Ram 1500 is als een van de weinige leverbaar met een Europees navigatiesysteem dat volledig geïntegreerd is in het dashboard. Naast alle luxe heeft de Dodge natuurlijk de befaamde 5.7 Hemi V8 onder de motorkap, deze produceert 395 PK en 550 nm waarmee hij moeiteloos tot 3500 kg van de plaats krijgt. Het 4x4 systeem van de Dodge Ram 1500 is een intelligent systeem die voor u bepaald welke wielen er worden aangedreven. Natuurlijk is het mogelijk om hoge en lage gearing te selecteren. 3 verschillende carrosserievarianten zijn leverbaar waarvan de bekendste misschien wel de Crew Cab, deze cabine biedt plaats tot 5 personen op grijs kenteken. Ook is de Single Cab leverbaar met 3 zitplaatsen of 5 zitplaatsen wanneer u een grotere laadruimte nodig heeft.

De Dodge ram 1500 in het kort

Bekijk hier de verschillende specificaties van de Dodge ram 1500:

  • Beste verbruik in zijn klasse, de V8 HEMI heeft cilinderuitschakeling
  • De nieuwe HEMI V8 heeft 395 pk
  • Maximaal 3500 kg trekvermogen
  • Nieuwe zuinige V6 inclusief 8 traps automaat
  • Nieuwe 3.0 V6 EcoDiesel inclusief 8 traps automaat
  • Minder geluid dankzij verbeterde aerodynamica, beste in zijn klasse
  • Luchtvering voor betere controle over lading, aanhanger en grond spelling
  • Nieuw multimediasysteem met navigatie met 8,4 inch touchscreen

8-traps automaat

De Dodge ram 1500 wordt geleverd met de nieuwe 8-traps automaat, dit is in combinatie met de nieuwe V6 pentastar motor, V8 HEMI of de 3.0 V6 EcoDiesel. De 8-traps automaat wordt bediend door middel een draaiknop op het dashboard. Hierdoor vervalt de keuzehendel op de middenconsole. De draaiknop maakt het veranderen van versnelling makkelijker, daarnaast maakt de nieuwe automaat de Dodge Ram 1500 zuiniger.

Luchtvering

Een optioneel luchtvering systeem is leverbaar op de Dodge ram 1500. Dit systeem houdt de auto automatisch op de juiste hoogte waardoor hij zuiniger en veiliger rijdt. Er kan tussen 5 verschillende standen worden gekozen door middel een knop op het dashboard.

Uconnect Media Center en Europese navigatie

Het nieuwe multimediasysteem heeft een 8,4 inch groot scherm waarmee u al uw multimedia bestanden kunt afspelen. Daarnaast is een geïntegreerd navigatie systeem leverbaar waarmee u door heel europa kan navigeren. Door de bluetooth handsfree functie kunt u tevens handsfree bellen. Kunnen wij u helpen aan uw nieuwe Dodge ram 1500?

Dodge Ram Crew Cab

Afmetingen

De Dodge Ram 1500 Crew Cab heeft de extra grote cabine waardoor de passagiers op de achterbank veel beenruimte hebben en extra comfortabel kunnen zitten. Tevens kan de achterbank omhoog geklapt worden waardoor een extra laadruimte ontstaat. Standaard wordt hij geleverd op grijs kenteken met 5 zitplaatsen, 6 zitplaatsen is als optie leverbaar.

dodge ram crew cabDodge Ram Crew Cab

Techniek

Standaard 5.7 V8 HEMI met 395 pk en 550 nm
4x4 hoge en lage gearing, tevens de mogelijkheid om permanent (auto) 4x4 te rijden op verharde wegen
8 Traps automaat met draaiknop als selector
Keyless entry and go plus op afstand starten
3500 kg trekgewicht
Gemiddeld verbuik 12.8L/100km