Dodge Ram 1500 te koop

Dodge Ram 1500 2017

Pick-up Center Selles levert al sinds jaren de Dodge Ram 1500. Het huidige model zit vol met luxe en comfort en door de moderne ophanging rijdt de Dodge als een luxe wagen. De Dodge Ram 1500 is als een van de weinige leverbaar met een Europees navigatiesysteem die volledig geïntegreerd is in het dashboard.

Naast alle luxe heeft de Dodge natuurlijk de befaamde 5.7 Hemi V8 onder de motorkap, deze produceert 395 PK en 550 nm waarmee hij moeiteloos tot 3500 kg van de plaats krijgt. Het 4x4 systeem van de Dodge Ram 1500 is een intelligent systeem die voor u bepaald welke wielen er worden aangedreven. Natuurlijk is het mogelijk om hoge en lage gearing te selecteren. 3 verschillende carrosserie varianten zijn leverbaar waarvan de bekendste misschien wel de Crew Cab, deze cabine geeft plaats tot 5 personen op grijs kenteken. Ook is leverbaar de Single Cab, 3 zitplaatsen en Quad Cab, 5 zitplaatsen wanneer u een grotere laadruimte nodig heeft.

 

De Ram 1500 in het kort,

  • Beste verbruik in zijn klasse, de V8 HEMI heeft cylinder uitschakeling
  • De nieuwe HEMI V8 heeft 395 pk
  • Maximaal 3500 kg trekvermogen
  • Nieuwe zuinige V6 inclusief 8 traps automaat
  • Nieuwe 3.0 V6 EcoDiesel inclusief 8 traps automaat
  • Minder geluid dankzij verbeterde aerodynamica, beste in zijn klasse
  • Luchtvering voor betere controle over lading, aanhanger en grond spelling
  • Nieuw multimedia systeem met navigatie met 8,4 inch touchscreen

8-traps automaat

De Ram 1500 wordt geleverd met de nieuwe 8-traps automaat, dit is in combinatie met de nieuwe V6 pentastar motor, V8 HEMI of de 3.0 V6 EcoDiesel. De 8-traps automaat wordt bediend door middel een draaiknop op het dashboard. Hierdoor vervalt de keuze hendel op de middenconsole. De draaiknop maakt het veranderen van versnelling gemakkelijker, daarnaast maakt de nieuwe automaat de Dodge Ram zuiniger.

 

Luchtvering

Een optioneel luchtvering systeem is leverbaar op de Ram 1500. Dit systeem houdt de auto automatisch op de juiste hoogte waardoor hij zuiniger en veiliger rijdt. Er kan tussen 5 verschillende standen worden gekozen doormiddel een knop op het dashboard.

 

Uconnect Media Center en Europese navigatie

Het nieuwe multimedia systeem heeft een 8,4 inch groot scherm waarmee u al uw multimedia bestanden kunt afspelen. Daarnaast is een geïntegreerd navigatie systeem leverbaar waarmee u door heel europa kan navigeren. Door de bluetooth handsfree functie kunt u tevens handsfree bellen.

Dodge Ram Crew Cab

Afmetingen

De Dodge Ram 1500 Crew Cab heeft de extra grote cabine waardoor de passagiers op de achterbank veel beenruimte hebben en extra comfortabel kunnen zitten. Tevens kan de achterbank omhoog geklapt worden waardoor een extra laadruimte ontstaat. Standaard wordt hij geleverd op grijs kenteken met 5 zitplaatsen, 6 zitplaatsen is als optie leverbaar.

dodge ram crew cabDodge Ram Crew Cab

Techniek

Standaard 5.7 V8 HEMI met 395 pk en 550 nm
4x4 hoge en lage gearing, tevens de mogelijkheid om permanent (auto) 4x4 te rijden op verharde wegen
8 Traps automaat met draaiknop als selector
Keyless entry and go plus op afstand starten
3500 kg trekgewicht
Gemiddeld verbuik 12.8L/100km