Over ons - Selles auto's

Selles auto's Kamperzeedijk B.V. is 4x4 specialist en houdt zich bezig met het leveren en onderhouden van nieuwe en gebruikte 4x4 auto's. Daarnaast onderhouden wij ook normale personenwagens in onze moderne werkplaats.

Wij zijn dealer van de merken Isuzu, Ssangyong, Dodge Ram en zijn Nissan specialist. Tevens hebben wij een uitgebreide voorraad van gebruikte 4x4 en personenwagens in alle prijsklassen. Selles auto's Kamperzeedijk is sinds 1959 gevestigd aan de Kamperzeedijk in de Gemeente Zwartewaterland 10 km van Zwolle.

Selles auto's kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en informele sfeer en is mede daardoor uitgegroeid tot een bedrijf waar 150 auto's overdekt kunnen staan in een verwarmde showroom met eigen werkplaats, schadeherstel en reconditionering afdeling. Al meer dan 55 jaar is Selles auto's gespecialiseerd in 4x4 en hebben wij de ons steeds meer toe gelegd op het leveren en onderhouden van Pick-ups. 

U bent van harte welkom in onze showroom om alle modellen te komen bekijken, gelijktijdig kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u maken. Wij ruilen alle merken en modellen in en kunnen u hiervoor een juiste inruil waarde voor terug geven. Tevens kunt u kennismaken met ons enthousiaste team medewerkers, uitgebreide werkplaats en schadeherstel bedrijf. Een Dodge ram kopen of leasen doet u bij Dodge ram dealer Selles Auto's!

Bekijk ook de Dodge ram 1500, Dodge ram 2019 of Dodge ram 2020!

Tot ziens in Kamperzeedijk!

Team Selles auto's

ssangyong
nissan