Selles auto's is Dodge Ram dealer en wij kunnen u begeleiden bij het kopen en onderhouden van uw nieuwe Dodge Ram. Bij het kopen van uw Dodge Ram dan kunnen onze adviseurs en werkplaats monteurs door hun jaren lange ervaring u uitstekend van dienst zijn.

Showroom

In onze showroom vindt u een uitgebreide keuze uit nieuwe en gebruikte Dodge Ram's. U kunt een proefrit maken en een Dodge Ram en u ontvangt een vrijblijvende offerte. Een auto inruilen behoort tot de mogelijkheden. Wij leveren de Dodge Ram op grijs kenteken met 5 of 6 zitplaatsen dit heeft voor u als ondernemer het voordeel dat u het lage wegenbelasting tarief betaald en u betaald geen BPM bij aanschaf.

Werkplaats

In onze 4x4 werkplaats kunnen wij uw Dodge Ram uitstekkend onderhouden en bij schade kunnen wij deze herstellen in onze eigen schade herstel afdeling. Een grote of kleine beurt en tevens apk kunnen wij uitvoeren aan uw Dodge Ram.

Onderdelen en Accessoires

Veel onderdelen en accessoires voor Dodge Ram hebben wij op voorraad en kunnen wij snel leveren door heel Nederland.

Kop van Overijsel

Wij zijn gevestigd in Genemuiden, dit ligt 10 minuten rijden vanaf Zwolle. Combineer uw bezoek en ondek tevens de mooie natuur in de Kop van Overijssel, of laat u verassen door de gezellige hanzesteden Kampen en Zwolle.

Blader gerust door onze website er is namelijk veel meer informatie te vinden over Dodge Ram.