Onze werkplaats en magazijn blijven open en wij hanteren de adviezen van de RIVM. Werkplaats afspraken en het bestellen van onderdelen gaan gewoon door. De Showroom is op afspraak geopend voor zakelijke klanten. Bent u particulier dan kunt u contact opnemen via Telefoon, Mail, Chat, Whatsapp of Social Media voor de mogelijkheden.

Modellen

Zoekt u een nieuwe auto? Op deze pagina vindt u verschillende modellen die wij kunnen leveren. Wij zijn gespecialiseerd in de modellen van Dodge Ram, Ssangyong en Isuzu maar wij kunnen u ook van dienst zijn wanneer u een auto zoekt van een ander merk.

Naast onze website kunt u de auto's natuurlijk ook bezichtigen in onze showroom waar wij een passende offerte voor u kunnen maken. Heeft u een inruilauto? Dit is geen probleem, deze nemen wij mee in de offerte. Een proefrit hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe auto's waaruit wij kunnen beschikken zodat u niet maandenlang hoeft te wachten op uw nieuwe auto.

Foldermateriaal en brochures kunnen wij eventueel opsturen per mail of per post. Vul uw NAW gegevens in het contact formulier en wij sturen u de folders zo snel mogelijk op.