Dodge Ram 2019 Nederland

Dodge Ram 2019

De Dodge Ram 1500 is pick-up truck van het jaar 2019

De Dodge Ram 1500 uit 2019 is uniek in zijn soort. Voor de zesde keer is het model truck van het jaar geworden. Ook de laatste versie blijft zijn concurrenten hierbij ver voor. De 1500 is simpelweg de beste in zijn klasse en staat bol van de exclusieve functies. Het is dan ook niet moeilijk te begrijpen waarom deze Dodge Ram uit 2019 de absolute nummer één is. Gelukkig heeft Selles auto’s dit model voor u op voorraad!

 
ONEVENAARBARE CAPACITEIT 
De Dodge Ram 1500 uit 2019 heeft meer trekgewicht en -capaciteit dan ooit in zijn voorgangers gemeten. Ook off-road heeft het nieuwe model de kracht om elke taak op zich te nemen.

BAANBREKENDE STIJL De nieuwe Dodge Ram 1500 uit 2019 is voorzien van een gedurfde buitenkant met een gloednieuw ontwerp. De slimme laadvakken en geavanceerde technologie verleggen de grenzen van wat een pick-up kan zijn.

 

NO MATCH FOR A RAM TRUCKRAM 1500Ford F-150Chevrolet Silverado
Best in class V8 trekgewicht
Active luchtvering rondom
Rambox t.b.v. laadruimte
Meeste beenruimte achterin Crew Cab
Laadbakken in vloer Crew Cab
Standaard 8-traps automaat
Standaard starten zonder sleutel
Extra grote remschijven voor beter remmenDe Dodge Ram 1500 (2019) in detail

Met alleen zeggen dat de Dodge Ram 1500 uit 2019 de beste truck tot nu toe is, komen wij er niet. Dit moeten wij u tonen. Natuurlijk kunnen wij u van alles in onze showroom laten zien. Maar om u alvast een voorproefje te geven, vertellen wij u hieronder graag meer over specificaties van deze auto. Lees u mee?

Exterieur

Het eerste wat u aan de Dodge Ram 1500 opvalt het is interieur. Het nieuwste model is van top tot teen opnieuw ontworpen. De voorhamers zijn massief en de klauwhamers stijlvol. Daarnaast is de cabine van de Dodge Ram 1500 in 2019 met 10 centimeter gegroeid, waardoor deze meer ruimte biedt. Ook de velgen hebben een update ondergaan. De 20” van de eerdere modellen zijn ingeruild voor de maximale maat van 22”. Het exterieur van de Dodge Ram 1500 is voorzien van verschillende technische snufjes. Denk hierbij aan: Rijbaanassistentie; Dodehoeksensoren; Parkeersensoren.

De motoren

De nieuwe Dodge Ram 1500 uit 2019 kan geleverd worden als een hybride. Hierbij wordt de brandstofmotor in bepaalde situaties ondersteund door een elektromotor. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer er zwaar geaccelereerd wordt of de V8-motor langer op 4 cilinders moet rijden. Het systeem heeft de naam eTorque en is gekoppeld aan een 48 volts accu. De eTorque wordt in veel gevallen optioneel geleverd. Aan de basismotor is weinig gesleuteld. Kenners van de Dodge Ram 1500 zullen de 3.6 V6 Pentastar wel herkennen. Wel zijn er updates uitgevoerd, waardoor dit model efficiënter is gemaakt. Daarbij is de Dodge Ram uit 2019 ook voorzien van de bekende 5.7 V8 HEMI motor. Voor de liefhebbers van diesel is er ook een model op de markt gebracht met een 3.0 V6 EcoDiesel.

Het interieur

Tot slot komt het interieur van de Dodge Ram 1500 uit 2019 aan de beurt. Hierin maakt het merk al zijn beloftes waar. Het stuur is in hoogte en diepte verstelbaar. Ook worden de buitenste zitplaatsen in sommige uitvoeringen verwarmd en geventileerd. De achterbank is verschuifbaar en de ramen zijn stiller dan ooit tevoren. Ook is het model bij de Crew Cab-uitvoeringen voorzien van een glazen panoramadak. Ook qua gadgets levert de Dodge Ram een topprestatie. Zo is er verbinding mogelijk met Apple Careplay en Android Auto. Ook zijn er verschillende USB-poorten aanwezig. Op het dashboard vindt u een 12”touchscreen, waarbij u het scherm in tweeën kunt splitsen. Hierop kunt u vele functies bedienen, waaronder de klimaatbeheersing. Tot slot is de Dodge Ram uit 2019 voorzien van een 900 watt audiosysteem van Harman-Kardon. Deze bestaat uit 19 verschillende luidsprekers. De luidsprekerroosters zijn gemaakt van RVS.

Selles auto's levert verschillende modellen

De Dodge Ram 1500 uit 2019 kent verschillende uitvoeringen. Daarvan is het merendeel ook in Nederland op de markt gebracht. Bij Selles auto’s kunt u onder andere de volgende modellen van de Dodge Ram 1500 (2019) kopen: Sport; Rebel; Laramie; Longhorn; Bighorn; Limited.

RAM Bighorn
RAM rebel
RAM laramie
RAM longhorn
RAM limited