selles-autos-1

Wij zijn doorlopend op zoek naar 4x4 en (USA) Pick-ups en doen vrijblijvend een bieding op uw auto. Wilt u uw auto verkopen stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 038-3446161 optie 4. Vermeld de volgende zaken, hoe preciezer u bent hoe beter wij een bod kunnen uitbrengen.

verzekering

De autoverzekering met de persoonlijke aandacht van Selles Auto's Kamperzeedijk B.V. en de zekerheid van Centraal Beheer Achmea

Selles auto's bied u de AutoZeker verzekeringspolis aan, Autozeker is een product van Centraal Beheer Achmea. U kent Centraal Beheer Achmea van de reclame ‘Even Apeldoorn bellen’. Centraal Beheer Achmea is één van de grootste verzekeraars in Nederland.

financial lease

Wanneer u een auto bij ons ziet kunnen wij een passend financiering voorstel voor uw maken.

Financial Lease:

Financial Lease is een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen, lagere maandtermijn dankzij het hanteren van een slottermijn, investeringsaftrek omdat de auto op uw balans komt te staan. Omdat duidelijke afspraken worden gemaakt over het maandbedrag eventuele aanbetaling en slottermijn heeft u geen verassing achteraf.

export

Heeft u een auto in onze voorraad zien staan die u graag zou willen uitvoeren? Ook dit kunnen wij verzorgen. U ontvangt van ons een uitvoerverklaring en desgewenst een tijdelijk kenteken incl. verzekering waarmee u de auto over de weg mag verplaatsen. Het enige wat wij van u nodig hebben is een geldig legitimatiebewijs.

Uitvoerverklaring

De uitvoerverklaring is het belangrijkste document dat u nodig heeft als u een auto wilt exporteren. Dit is het bewijs dat uw voertuig officieel voor uitvoer is aangemeld in het kentekenregister. U bent dan niet langer aansprakelijk voor de voertuiggebonden verplichtingen.

a new geneva stamp was actually eligible through process of who sells the best replica watches for sale in usa.

exact richard mille replica also has good workmanship as well as the methods.

best richard mille replica review could very well meet the requirements among engineering, sports and business.

copie rolex carries on to redesign not to mention accentuate the nation's cid benchmarks.
replica watches official site.