Isuzu D-max

Isuzu D-max Dubbele Cabine

Het bestaande succes van de Isuzu D-max wordt in 2018 verder doorgezet met de vernieuwende Isuzu D-max. Met een ander voorkomen en nieuwe euro 6 motor is de D-max klaar voor de toekomst.

Motor

De nieuwe motor voldoet aan de Euro 6 emissie normen en doet dit zonder ad-blue. Met het vermogen van 164 pk en 350 nm krijgt de Isuzu moeiteloos 3500 kg van de plek. Tevens is er een laadvermogen tot 1310 kg beschikbaar. Het verbruik en CO'2 uitstoot zijn gedaald, afhankelijk van het gebruik tussen de 4% en 16%.

U kunt kiezen tussen 2 nieuwe versnellingsbakken, een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen en een automatische versnellingsbak tevens met 6 versnellingen.

Trekgewicht van 3500 kg

De Isuzu D-max is uniek met een trekgewicht van 3500 kg en een laadvermogen tot 1310 kg. Daarmee kunt u in totaal 4810 kg tegelijkertijd verplaatsen .

Uiterlijk

De nieuwe koplampen, grill en bumpers maken de D-max sportiever, ook zijn de lampen rondom in LED uitgevoerd. In totaal is de D-max in 9 kleuren leverbaar waarvan de kleur “Obsidian Gray Mica” is toegevoegd.

Binnenin maken de nieuwe tellerklokken en vernieuwde achterbank de Isuzu D-max compleet. Doordat de rugleuning van de achterbank schuiner is gezet zitten de achterpassagiers evengoed als in een gewone personenwagen.

Uitrusting

Afhankelijk van het uitrusting niveau zijn er nieuwe technologie beschikbaar waaronder:

  • Keyless-go and enry
  • Start-stopknop
  • Hill Descent Control
  • Hill Start Assist
  • Brake Assist

5 jaar garantie

Elke nieuwe D-max wordt geleverd met een garantie en pechhulp van 5 jaar met een maximum van 200.000 km

3 carrosserie varianten

De Isuzu D-MAX is leverbaar in 3 carrosserie varianten, Single, Extended en Double Cab. Tevens is de Dubbele Cabine leverbaar in grijs kenteken bedrijfswagen uitvoering die het lage zakelijke wegenbelasting tarief mogelijk maakt.

Bekijk hieronder de uitvoeringsspecificaties van de verschillende carrosserie varianten. Bent u benieuwd naar de Isuzu D-max kom dan vrijblijvend langs in onze showroom en maak vrijblijvend een proefrit.

Isuzu D-max Double Cab

Extended Cab
d max double cab zijkantDouble Cab
Single Cab

 

De Isuzu D-max Double Cab is geschikt voor het vervoeren van 5 personen en is leverbaar als grijs kenteken. Hierdoor kunt u profiteren van het lage zakelijke wegenbelasting tarief en hoeft u geen BPM te betalen bij zakelijke aanschaf. De Double Cab is leverbaar in 4x2 en 4x4 en heeft een trekvermogen tot maximaal 3500 kg. De euro 6 motor heeft een vermogen van 164 pk en 350 nm en is gekoppeld aan een handmatige versnellingsbak of een automaat, beide met 6 versnellingen. Het laadvermogen van de Double Cab is maximaal 1220 kg. U kunt kiezen uit 3 luxe varianten de L, LS en LSX uitvoering.

De belangrijkste kenmerken van de Isuzu D-max Double Cab

Exterieur en gewichten

Leverbaar in dubbele cabine grijs kenteken met 5 zitplaatsen
Een laadvermogen tot 1220 kg
Laadbak lengte van 179,5 cm, grijs kenteken uitvoering
Trekgewicht van 3500 kg
Projector koplampen
18 inch velgen met 255/60 banden
Bumper in carrosseriekleur, mistlampen en chromen grill

Interieur

Praktisch intereur en van alle gemakken voorzien
Ingebouwde navigatie
Dubbele cabine op grijs kenteken met ruime achterbank
Multifuncioneel stuurwiel met cruise control

Techniek

Twin Turbo diesel motor met 360 nm en 164 pk
6 traps automaat of handgeschakkelde vesnellingsbak met 6 versnellingen
Intelligent 4x4 systeem met hoge en lage gearing

Neem contact met mij op over een Isuzu D-max

1000 characters left

Isuzu D-max galerij