operational lease

Selles auto lease B.V. is een zuster onderneming van Selles auto's Kamperzeedijk B.V., ze vallen beiden onder dezelfde Auto groep t.w. Selles Beheer. Wij leasen de nieuwe modellen van Dodge Ram, Ssangyong en Isuzu, deze kunt u ook op onze site vinden

Wij bieden 3 leasevormen aan:

Full Operational lease:

Dit is onze meest gebruikte leasevorm. In het leasebedrag is alles begrepen, u hoeft alleen voor de brandstof te zorgen. Wilt u de auto kopen aan het eind van het contract? Ook dat is mogelijk, onze calculatie is volledig transparant en u kunt vooraf zien welk bedrag dat is.

Netto Operational lease:

Eigenlijk is deze leasevorm in grote lijnen gelijk aan Full operational lease. U zorgt dan zelf voor b.v. het onderhoud en de verzekering.

Short lease:

Dit is de oplossing voor een tijdelijk vervoersprobleem. Mischien heeft u een werknemer met een contract voor bepaalde tijd waar u een auto voor nodig heeft, of u heeft werk aangenomen dat klaar moet binnen bepaalde tijd waar ook auto's voor nodig zijn. Omdat Selles auto's landlijk specialist is op het gebied van 4 wiel aangedreven auto's kunnen wij u ook tijdelijk voorzien van een 4x4 wanneer dat nodig is. Ons shortlease contract loopt van 1 tot 6 maanden, wat daarna uiteraard ook verlengd kan worden met een nieuwe periode.

Wanneer u intresse heeft voor een bepaalde auto kunt u altijd een offerte aanvragen.