Airco vullen R1234yf en R134a - Selles auto's

Wordt uw airco niet meer koud genoeg of is hij kapot dan kunt u uw airco laten controleren of opnieuw laten vullen bij Selles auto's in Genemuiden. De airco van uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig zo gebruikt de airco tot 10% van het koudemiddel per jaar. Het regelmatig laten controleren en laten vullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel houdt uw airco in goede conditie. Selles auto's beschikt over verschillende airco apparatuur waarmee wij airco's kunnen vullen met het nieuwe R1234yf en oudere R134a koudemiddel.

R1234yf en R134a koudemiddel

Steeds meer auto's bevatten het nieuwere R1234yf koudemiddel wat minder CO2 uitstoot dan het oudere R134a koudemiddel en dus beter is voor het milieu. Voor R1234yf is speciale apparatuur nodig waarover Selles auto's beschikt. Hiermee kunnen wij de airco van uw auto testen en opnieuw vullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel.

 

 

Airco onderhoud

Een airco moet jaarlijks gecontroleerd worden omdat deze ongeveer 10% aan koudemiddel verliest per jaar. Na verloop van tijd werkt de airco dan niet meer goed en kunnen er schimmels en bacteriën nestellen in het systeem en kan deze zelfs kapot gaan. De kosten voor reparatie kunnen hierdoor hoog oplopen. Een airco onderhoudsbeurt bevat bij Selles auto's

  •  Airco vullen en het koudemiddel recyclen
  • Het reinigen van de Airco zodat schimmel, bacteriën en nare luchtjes verdwijnen
  • Controleren van het interieur filter
  • Eventueel preventief toevoegen van fluor lek detectie

Airco kapot

Blijkt dat de Airco na controle lek of kapot te zijn dan kunnen wij deze repareren. Vooraf krijgt u een prijsopgave van de kosten zodat u weet waaraan u toe bent. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van airco's van de merken:

  • Dodge Ram 1500
  • Nissan Qashqai, Nissan Juke, Nissan Micra, Nissan Note
  • Isuzu D-max
  • Ssangyong Rexton, Ssangyong Korando, Ssangyong Kyron

Wilt u een afspraak maken bel dan direct naar 038-3446161 keuze 2

 

Airco vullen of kapot, R1234yf en R134a