APK keuring - Selles auto's

werkplaats

De APK keuring. Vertrouwd bij Selles auto's

De APK keuring. Vertrouwd bij de dealer Ook voor een APK keuring kunt u bij de dealer terecht. Uiteraard bent u bij de dealer verzekerd van ervaren vakmensen, die uw auto door en door kennen. Er wordt alleen gewerkt met originele onderdelen en regelmatige trainingen zorgen ervoor dat onze vakmensen met alle nieuwe technologie, waarmee uw auto is uitgerust, bekend zijn.

APK. Voordelig bij Selles auto's

Ook voor een voordelige APK keuring bent u bij de dealer aan het juiste adres. Uit onderstaande prijzen voor een APK keuring blijkt dat de dealer helemaal niet duur is.

 

 • APK keuring : € 34.50,- ALL-in
 • APK keuring, in combinatie met een kleine beurt : GRATIS
 • APK keuring, in combinatie met een grote beurt : GRATIS
 •  

  Bedragen zijn inclusief BTW, 4-gastest en wettelijke afmeldkosten. Voor de roetmeting bij dieselmotoren geldt een toeslag van € 40,-. Wanneer u uw auto laat onderhouden door, en indien nodig laat repareren bij de dealer.

  Wanneer uw auto toe is aan een APK keuring, bent u van harte welkom bij de Nissan dealer, ook als u geen Nissan rijdt. Als erkend APK keurmeester biedt de Nissan dealer u de zekerheid van een keuring volgens de officiële richtlijnen. U betaalt de prijs die hierboven word genoemd, ongeacht welk merk auto u rijdt.

  APK-keuringsdatum checken

  Via de website van de RDW kunt u online zien wanneer uw voertuig APK gekeurd moet worden. U kunt uw auto al 2 maanden voor het bereiken van de APK datum laten keuren. Dit betekent overigens niet dat de keuringsdatum het jaar daarop vervroegd wordt.