LPG/Autogas - Selles auto's

lpg

Het rijden op LPG is interessant voor uw portemonnee en het milieu, door de schone verbranding van LPG-G3 systemen betaald u niet veel meer wegenbelasting dan een benzine auto. Wanneer een LPG systeem op een Grijs kenteken auto wordt gebouwd betaald u zelfs hetzelfde tarief als een benzine of diesel auto. Door dit alles maakt het rijden op LPG zeer interessant voor ondernemer of particulier.

Inbouw

Wij bouwen de LPG systemen zelf in, hierdoor zijn wij uiterst flexibel en kunt u bij ons terecht voor service aan uw auto en LPG systeem. U kunt kiezen voor inbouw of onderbouw van de LPG tank, elk heeft zijn voordelen. Bij onderbouw houdt u de ruimte over in uw laad/kofferbak, inbouw heeft weer als voordeel dat u een grotere tankinhoud krijgt.

V8 motoren

Doordat een V8 motor een hoger verbruik heeft is het zeer interessant om deze van een LPG-G3 systeem te voorzien. Hierdoor blijven de brandstofkosten te overzien en door de mogelijkheid van een extra grote tank in deze auto's staat u niet om de haverklap stil bij het tankstation. Heeft u een auto in onze voorraad zien staan waar nog geen LPG opzit, dan kunnen wij dit meenemen in de offerte zodat u in een oogopslag kunt zien wat het totale plaatje gaat kosten. Hierdoor heeft u geen verrassingen achteraf.