schadeherstel

Schadeherstel in 5 stappen.

Selles auto's is een specialist op het gebied van schadeherstel. Bij onze eigen schade afdeling kunt u terecht voor diverse schades en voor het voordelig en snel herstellen van gebruik schade. Heeft u onverhoopt een aanrijding, dan staat de Selles auto's meteen voor u klaar om u zorgeloos weer op weg te helpen. Eén telefoontje is al voldoende. Hieronder ziet u in vijf stappen hoe dat werkt.

Gratis* hulp bij aanrijdingen

Lees meer: Schadeherstel

werkplaats

Selles auto's is sedert jaren gespecialiseerd in four wheel drive. Onze monteurs zijn speciaal opgeleide 4wd monteurs, die niet alleen het normale onderhoud en APK keuringen kunnen uitvoeren, maar ook motoren, versnellingsbakken, voor- en achterassen kunnen reviseren. Veel ruilcomponenten hebben wij op voorraad en uw auto halen en brengen wij door heel Nederland. Tijdens de reparatieduur kunnen wij u 4x4 auto's aanbieden als vervangend vervoer.

Lees meer: Werkplaats

fifthwheel

Met het Fifth Wheel aanhangwagen systeem maakt u van uw pick-up een volwaardige combinatie waarmee u extra laadvermogen creƫert. Doordat de koppeling bovenop de achteras wordt gemonteerd rijdt de combinatie comfortabel en maakt het geheel veilig om mee te rijden. Door een aantal standaard oplossing aan te bieden blijft het geheel zeer betaalbaar. Naast de standaard oplossingen kunnen de trailers ook volledig op maat worden gemaakt zodat deze aan al uw wensen voldoen.

Lees meer: Fifth Wheel...

lpg

Het rijden op LPG is interessant voor uw portemonnee en het milieu, door de schone verbranding van LPG-G3 systemen betaald u niet veel meer wegenbelasting dan een benzine auto. Wanneer een LPG systeem op een Grijs kenteken auto wordt gebouwd betaald u zelfs hetzelfde tarief als een benzine of diesel auto. Door dit alles maakt het rijden op LPG zeer interessant voor ondernemer of particulier.

Lees meer: LPG/Autogas

Met onderstaande module kunt u snel online een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw auto. Ook krijgt u een overzicht van de eventuele kosten voor het onderhoud. Zo kunt u eenvoudig de prijs van een APK keuring, grote beurt of kleine beurt opvragen. Ook van andere veel vooromende auto reparaties is eenvoudig de prijs op te vragen. Dit kan ook buiten kantoor uren.

APK keuring Nissan

Onze gekwalificeerde servicemonteurs kunnen uw auto uitstekend onderhouden. Bij een kleine beurt of grote beurt aan uw auto bieden wij Pechhulp in heel europa aan voor slechts 49.95,- per jaar

De voordelen van onderhoud van uw auto bij Selles auto's

  • Vervangend vervoer auto mogelijk
  • Vervangend vervoer 4x4 en 3500 kg trekgewicht
  • Gratis haal en breng service vanuit Genemuiden, Kampen en IJsselmuiden
  • Bij reparatie wordt u eerst gebeld
Lees meer: Onderhoud

werkplaats

De APK keuring. Vertrouwd bij Selles auto's

De APK keuring. Vertrouwd bij de dealer Ook voor een APK keuring kunt u bij de dealer terecht. Uiteraard bent u bij de dealer verzekerd van ervaren vakmensen, die uw auto door en door kennen. Er wordt alleen gewerkt met originele onderdelen en regelmatige trainingen zorgen ervoor dat onze vakmensen met alle nieuwe technologie, waarmee uw auto is uitgerust, bekend zijn.

Lees meer: APK keuring