U bent weer welkom zonder afspraak!.

 • Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
 • Wij maken deurklinken en handgrepen regelmatig schoon
 • Was je handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden
 • Afstand houden tot elkaar

Tot snel!

 

Stepteam Selles Auto’s

Dit weekend ging de Europese stepcompetitie, de Eurocup, van start in Losser en Oldenzaal. Van de tachtig deelnemers kwamen er zes van Stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk.

Op zaterdag werd begonnen met een sprintwedstrijd over 400 meter. Drie rijders van Stepteam Selles kwalificeerden zich voor de series en uiteindelijk de finale. Hermien Koers (dames senioren), Josine Akkermans (dames junioren) en Johan Klooster (jongens cadetten) eindigden hierin allen als derde. De eerste dag werd besloten met een estafette en hierin was het Kamperzeedijker team opnieuw succesvol met een prachtige tweede plek voor het damesteam.

Kerstshow

Namens directie en alle medewerkers van Selles auto's Kamperzeedijk wensen wij u fijne feestdagen en een fantastisch 2017! Bedankt voor het vertrouwen dat u ons het afgelopen jaar heeft gegeven. Wij staan met ons hele team, met veel enthousiasme, graag weer voor u klaar in 2017!

U bent natuurlijk van harte welkom op onze kerstshow, onder het genot van een hapje en drankje kunt u profiteren van onze scherpe aanbiedingen.

Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden:

 • kerstavond tot 16:00 uur
 • 1e kerstdag gesloten
 • 2e kerstdag gesloten
 • Vrijdag 30 dec. tot 17:00 uur
 • oudjaarsdag tot 16:00 uur
 • nieuwjaarsdag gesloten

Hermien Koers wint zilver bij NK steppen

Het Nederlands kampioenschap in Kamperzeedijk is een begrip in de stepperswereld. Dat gaat dan om het NK duur over vijftig kilometer, want ook een kleine sport als steppen kent haar specialismen en dat zijn – naast deze lange afstand – de sprint en de cross.

Hermien Koers staat bekend om haar sprintcapaciteiten; de routinier van Stepteam Selles Auto's Kamperzeedijk verlegt de aandacht echter steeds meer naar het duurwerk. De mix van beide zorgde zaterdag voor een knappe tweede plek in de thuiswedstrijd met start en finish aan de Oostermaat.

In tien ronden wist geen van de vier vrouwen die samen op kop reden een ontsnapping te forceren en zo liep het uit op een eindsprint. Koers vertelt hierover: “De laatste halve ronde was één lange sprint met snelheden dik boven de dertig kilometer, een echte uitputtingsslag waarbij ik flink diep moest gaan.” Het was precies genoeg om als tweede te eindigen, achter de gedoodverfde favoriet, Rosanne Reijne van het Woudenbergse Stepteam High Level.

Paasshow

Kortingen tijdens de paasshow van Selles auto's

Tijdens de paasshow kunt profiteren van de scherpe aanbiedingen op onze voorraad auto's, Pick-ups en bedrijfswagens.

De populaire Ssangyong Rexton is leverbaar als bedrijfswagen uitvoering / grijs kenteken en kunnen wij aanbieden met een korting van 2250,- ex btw.

a new geneva stamp was actually eligible through process of who sells the best replica watches for sale in usa.

exact richard mille replica also has good workmanship as well as the methods.

best richard mille replica review could very well meet the requirements among engineering, sports and business.

copie rolex carries on to redesign not to mention accentuate the nation's cid benchmarks.
replica watches official site.