Vacature automonteur

Selles auto's Kamperzeedijk B.V.

Functieomschrijving

Wij zoeken voor het versterken van ons team een 1e of 2e automonteur. Zit je nog op school dan is het bij ons mogelijk om je diploma voor 1e/2e monteur en/of APK te halen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en reparaties en het afleveringsklaar maken van verkochte auto's. Zelfstandig werken en sleutelen aan 4x4 auto's zijn geen probleem voor je.

Werkzaamheden

 • Onderhoudswerkzaamheden
 • Reparaties
 • Diagnose stellen
 • Werken aan personenwagens en 4x4 auto's
 • Schoonhouden en op orde houden van de werkomgeving

Kerstshow

Namens directie en alle medewerkers van Selles auto's Kamperzeedijk wensen wij u fijne feestdagen en een fantastisch 2017! Bedankt voor het vertrouwen dat u ons het afgelopen jaar heeft gegeven. Wij staan met ons hele team, met veel enthousiasme, graag weer voor u klaar in 2017!

U bent natuurlijk van harte welkom op onze kerstshow, onder het genot van een hapje en drankje kunt u profiteren van onze scherpe aanbiedingen.

Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden:

 • kerstavond tot 16:00 uur
 • 1e kerstdag gesloten
 • 2e kerstdag gesloten
 • Vrijdag 30 dec. tot 17:00 uur
 • oudjaarsdag tot 16:00 uur
 • nieuwjaarsdag gesloten

Ssangyong-Rexton

Wij geven extra korting op de al scherpe prijs van de Ssangyong Rexton.

Wij geven gratis weg:

 • GRATIS Grijs kenteken ombouw

Bij elkaar een VOORDEEL van in totaal 2250 euro ex btw!!!

Kom langs en profiteer van deze actie. U heeft al een nieuwe Ssangyong Rexton vanaf 24.590 ex btw. Wij maken vrijblijvend een offerte voor u met of zonder inruil auto.

Hermien Koers wint zilver bij NK steppen

Het Nederlands kampioenschap in Kamperzeedijk is een begrip in de stepperswereld. Dat gaat dan om het NK duur over vijftig kilometer, want ook een kleine sport als steppen kent haar specialismen en dat zijn – naast deze lange afstand – de sprint en de cross.

Hermien Koers staat bekend om haar sprintcapaciteiten; de routinier van Stepteam Selles Auto's Kamperzeedijk verlegt de aandacht echter steeds meer naar het duurwerk. De mix van beide zorgde zaterdag voor een knappe tweede plek in de thuiswedstrijd met start en finish aan de Oostermaat.

In tien ronden wist geen van de vier vrouwen die samen op kop reden een ontsnapping te forceren en zo liep het uit op een eindsprint. Koers vertelt hierover: “De laatste halve ronde was één lange sprint met snelheden dik boven de dertig kilometer, een echte uitputtingsslag waarbij ik flink diep moest gaan.” Het was precies genoeg om als tweede te eindigen, achter de gedoodverfde favoriet, Rosanne Reijne van het Woudenbergse Stepteam High Level.

Paasshow

Profiteer van onze scherpe prijzen tijdens de paasdagen

 

De volledig is nu leverbaar en wij kunnen de nieuwe Rexton op grijs kenteken leveren uit voorraad. Klik hieronder om alvast een indruk te krijgen van de nieuwe Rexton 

 

Dodge RAM met dubbele cabine op grijs kenteken kunnen wij tevens leveren uit voorraad, hiermee kunt u zakelijk rijden met 5 personen op grijs kenteken. 

 

Isuzu heeft de veelzijdige D-max in het programma, leverbaar in 1,5 en dubbele cabine, allebei op grijs kenteken. 

 

Niet te vergeten is onze voorraad occasions waaronder Nissan Qashqai, Nissan Note, Nissan Patrol en nog veel meer 4x4 en dubbele cabine's.

 

Kom langs en profiteer van onze scherpe aanbiedingen. Tot ziens tijdens pasen!

De paasshow is op:

 • vrijdag 30 maart van 8:00 t/m 17:00 uur
 • zaterdag 31 maart van 9:00 t/m 17:00 uur
 • zondag 1 april gesloten
 • maandag 2 april van 10:00 t/m 16:00 uur

Vrijdagavond en zondag zijn wij gesloten

Stepteam Selles Auto’s

Op zaterdag 25 juni zal het Nederlands Kampioenschap steppen gehouden worden op de skeelerbaan in Heerde.

Deze skeelerbaan verleent zich prima voor de sprintafstanden waarop gestreden gaat worden. Deze dag wordt georganiseerd door Stepvereniging West Overijssel. Leden van stepteam Zwolle en stepteam Selles Kamperzeedijk zullen deze dag actief zijn als deelnemer en als vrijwilliger.

Machiel Steenbergen uit Zwolle (Stepwinkel.nl) is al voor drie jaar op rij Nederlands Kampioen op dit onderdeel geworden. Ook dit jaar zal hij aan de start verschijnen om de strijd aan te gaan met zijn concurrenten. Steenbergen is al bekend op deze baan waar hij vorig jaar gestreden heeft om het uurrecord. De spanning begint te stijgen bij Steenbergen nu de datum dichterbij komt.